РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ ВІТАЛІЯ ВАЛЕРІЙОВИЧА СОКУРЕНКА «КРИМІНОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ ПРОТИДІЇ ВОЄННО-АГРЕСИВНІЙ ЗЛОЧИННОСТІ В КОНТЕКСТІ ЗБРОЙНОГО КОНФЛІКТУ В УКРАЇНІ» (2024)1 ТА ОСОБИСТІ МІРКУВАННЯ ЩОДО ЦІННІСНИХ ЗАСАД СУЧАСНОЇ КРИМІНОЛОГІЇ - КРІЦАК, І.В. (Вісник Кримінологічної асоціації України, 2024)
Нами максимально ретельно проаналізована монографія кандидата юридичних наук, доцента кафедри кримінального права та кримінології факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Одеського державного університету внутрішніх справ Віталія Сокуренка, що, безперечно, залишила багато вражень та емоцій, наштовхнула на нові роздуми у сфері кримінології.