(untitled) (Bulletin of criminological association of Ukraine, 2024)
Нами максимально ретельно проаналізована монографія кандидата юридичних наук, доцента кафедри кримінального права та кримінології факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Одеського державного університету внутрішніх справ Віталія Сокуренка, що, безперечно, залишила багато вражень та емоцій, наштовхнула на нові роздуми у сфері кримінології.