(untitled) (Вісник Кримінологічної асоціації України, 2023)
Стаття присвячена аналізу об’єктивних елементів основних (базових) кримінальних правопорушень проти охоронної діяльності (статті 197, 342, 343, 345, 347, 348, 367, 380, 381, 387, 396 КК України) та ознак складів, що їх характеризують з урахуванням положень чинного кримінального законодавства України, а також наявних доктринальних позицій з цього приводу.