(untitled) (Вісник Кримінологічної асоціації України, 2023)
Стаття присвячена дослідженню суб’єктивної сторони кримінального правопорушення, передбаченого ст. 210 КК України. На підставі аналізу доктринальних позицій та сучасної судової практики виявляються, описуються та пояснюються ознаки складу, що характеризують суб’єктивну сторону нецільового використання бюджетних коштів, здійснення видатків бюджету чи надання кредитів з бюджету без встановлених бюджетних призначень або з їх перевищенням та на цій підставі формуються узагальнюючі висновки, які би сприяли більш ефективному державному реагуванню на протиправні прояви цього суспільно небезпечного діяння.