ЕВРЕСТИЧНИЙ ПОТЕНЦІАЛ ВЕЛИКОЇ УКРАЇНСЬКОЇ КРИМІНОЛОГІЧНОЇ ЕНЦИКЛОПЕДІЇ У РАМКАХ ДУХОВНО-ЦІННІСНОЇ КОНЦЕПЦІЇ ПРАВОРОЗУМІННЯ: ВІДГУК-РЕЦЕНЗІЯ ТА ОСОБИСТІ СПОГАДИ (Вісник Кримінологічної асоціації України, 2023)
-
Keywords: ВІДГУК; РЕЦЕНЗІЯ