КРИМІНАЛЬНО-ПРАВОВА ПРОТИДІЯ СЕКСТИНГУ ЗА ЗАКОНОДАВСТВОМ РЕСПУБЛІКИ ПОЛЬЩА (Вісник Кримінологічної асоціації України, 2023)
У статті подано ризики інтимної комунікації у мережі Інтернет та протидію секстингу за законодавством Республіки Польща. Визначено рівень теоретичної розробленості ризиків інтимної комунікації у законодавстві Республіки Польщі. Також виявлено найбільш поширені загрози, зумовлені феноменом секстингу, сформульована позиція про необхідність заповнення теоретичних знань у сфері протидії ризикам інтимної комунікації у мережі Інтернет.
Keywords: інтимна комунікація; соціальні мережі; секстинг; кіберзґвалтування; сексуальні дії; оголення; запис зображень; публікація зображень; кримінальна відповідальність; Республіка Польща