ВІДГУК НА МОНОГРАФІЮ Ю. В. ОРЛОВА: «ЗЛОЧИННІСТЬ І ПРОТИДІЯ ЇЙ В УМОВАХ ВІЙНИ: КРИМІНАЛЬНО-ПРАВОВИЙ ТА КРИМІНОЛОГІЧНИЙ ВИМІРИ» (2023)

##plugins.themes.bootstrap3.article.main##

І.В. КРІЦАК

Анотація

Юрій Володимирович Орлов належить до когорти, сузір’я молодих науковців, високоосвічених вчених нашого Університету, які роблять неабиякий внесок, справжній неоціненний вклад у розвиток української та світової науки в напрямку зміни повсякденної практики життя, мислення, спілкування.


Читаючи той чи інший текст, кожен вбачатиме у ньому своє власне, національне й самобутнє, те, що найбільше до вподоби. Справді, війна вплинула на кожного із нас по-своєму, по-особливому. Плин часу, а саме понад 550 днів повномасштабної російської агресії проти українського народу, поступово розставляє все на свої місця, коли бачаться істинні цілі війни, спостерігається знищення самобутнього українського народу, культивується його меншовартість, що дає усі підстави говорити про геноцид/екоцид, окупацію багатьох українських територій та перетворення їх у руїни.

##plugins.themes.bootstrap3.article.details##

Як цитувати
КРІЦАК, І. (2023). ВІДГУК НА МОНОГРАФІЮ Ю. В. ОРЛОВА: «ЗЛОЧИННІСТЬ І ПРОТИДІЯ ЇЙ В УМОВАХ ВІЙНИ: КРИМІНАЛЬНО-ПРАВОВИЙ ТА КРИМІНОЛОГІЧНИЙ ВИМІРИ» (2023) . Вісник Кримінологічної асоціації України, 30(3), 237–242. https://doi.org/10.32631/vca.2023.3.19
Розділ
Статті

Схожі статті

1 2 > >> 

Ви також можете розпочати розширений пошук схожих статей для цієї статті.